Răfuială în stil mafiot pe străzile Mărășeștiului

0
338

bataie strada - Răfuială în stil mafiot pe străzile Mărășeștiului

Scene sângeroase s-au petrecut duminică noapte în orașul Mărășești. Scandalul a început în zona Casei de Cultură după ce două grupuri de tineri și-au adresat, reciproc, cuvinte jignitoare după care s-au urcat în mașini și au fugit. A urmat o urmărire ca-n filme. Un autoturism Audi în care se aflau S. Iulian Ovidiu, de 33 ani, M. Jimi Cătălin, de 34 ani, G. Laurentiu, de 33 ani şi S.Eugen Marcel de  26 ani au blocat în trafic, la intersecția străzilor Gabriel Pruncu și I.L. Caragiale, un autoturism Nissan. G. Laurenţiu şi M.Jimi Cătălin au coborât şi au vandalizat autoturismul marca Nissan. După ce şi-au dat seama că au făcut o confuzie, aceştia au plecat în căutarea celor cu care au avut altercaţia la Casa de Cultură, identificându-l ulterior pe M. Costel, de 40 ani în dreptul unui magazin de pe str. Republicii, căruia i-au aplicat mai multe lovituri.

“Din cercetările efectuate a rezultat că în zona Casei de Cultură, scandalul a avut loc între  ocupanţii autoturismului marca Audi şi un grup de tineri format din S.Mihai de 18 ani, M.Vasile de 39 ani, P. Vasile de 32 ani şi M.Costel de 40 ani, care s-au deplasat în locul respectiv cu un autoturism marca BMW, condus de P.Vasile” a transmis Biroul de Presă al IPJ Vrancea prin comisarul șef Zorel Burlan

În urma alteracțiilor, patru persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani după ce au suferit vătămări corporale. Cei care au reușit să aplaneze conflictul au fost mascații și jandarmii, care au ajuns la fața locului.

“În urma scandalului autoturismul BMW  a fost deteriorat în timpul staţionării suferind mai multe avarii, iar S. Mihai, M.Costel, G.Laurenţiu şi M.Cătălin Jimi au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul de Urgenţă Focşani. Pentru restabilirea ordinii publice s-a intervenit cu o grupă SAS din cadrul IPJ Vrancea şi o  grupă de interventie din cadrul IJJ VN Detaşamentul 1 Mobil”, se mai arată în comunicarea polițiștilor

Toți cei implicați sunt vizați de o anchetă a Poliției. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului şi a persoanelor vinovate de acesta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here