Raluca Ioan, senatorul de care are nevoie Vrancea | Medicul care și-a propus și va reuși să vindece județul nostru

0
427

Raluca-Gabriela Ioan este un nume cunoscut în Vrancea, ca medic, ca om, dar și ca politician. Deoarece știe foarte bine care sunt problemele sistemului medical în general și cele din Vrancea în special, Raluca Ioan a decis anul acesta că poate face mai mult. Este candidat pentru Senat din partea Partidului Național Liberal – Vrancea la alegerile din 6 decembrie și cu siguranță va reuși să fie vocea tuturor vrâncenilor în Parlamentul României. După mai bine de 20 de ani de carieră medicală de succes, perioadă în care a fost alături de fiecare dintre pacienții săi, Raluca Ioan are o promisiune: va pune toți oamenii pe primul loc, din postura de senator de Vrancea. În vârstă de 49 de ani, viitorul senator liberal de Vrancea este din Focșani, unde a urmat cursurile Colegiului „Alexandru Ioan Cuza”, profil matematică-fizică. A știut de atunci că vrea să aline suferințele oamenilor, așa că, după absolvirea liceului, s-a înscris la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, iar cariera în domeniu și-a început-o acasă, în Vrancea, ca medic medicină generală la Spitalul Municipal Adjud. Ulterior, timp de patru ani, Raluca Ioan a fost medic rezident obstetrică-ginecologie la INSMC „Alessandrescu-Rusescu” București (fost Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului) – Departamentul de Obstetrică – Ginecologie Gh. Polizu, a fost medic specialist obstetrică-ginecologie la Spitalul Municipal Adjud, medic specialist obstetrică-ginecologie la INSMC „Alessandrescu-Rusescu” București – Departamentul de Obstetrică – Ginecologie Gh. Polizu, iar din 2008 și până în prezent este medic primar obstetrică-ginecologie la INSMC „Alessandrescu-Rusescu” București (fost Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului) – Departamentul de Obstetrică – Ginecologie Gh. Polizu. Pe lângă cariera ca medic pe obstetrică-ginecologie, Raluca Ioan a îmbrățișat și o carieră didactică. Din 2014 este doctor în ştiinţe medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” – Bucureşti, iar din 2015 este șef de lucrări Obstetrică-ginecologie în cadrul acestei universități.

Sunt vrânceancă, iubesc Vrancea și cred că alături de Partidul Național Liberal pot să fiu un reprezentant serios, muncitor și onest al județului în Parlamentul României. În politică, la fel ca în medicină, nu e suficient să fii bun la teorie. Dacă nu empatizezi cu omul din fața ta care are o suferință, dacă nu îl respecți pe cel care îți spune ce îl doare, nu ești bun cu adevărat. Putem găsi împreună soluții la bolile și problemele societății, totul este să comunicăm”, crede medicul Raluca Ioan.

Prioritară este dezvoltarea județului, după  o dezastruoasă administrație PSD, în care vrâncenii au fost înșelați cu promisiunea unor condiții mai bune. La fel ca fiecare dintre noi, Raluca Ioan știe câtă nevoie are Vrancea de investiții în infrastructura de sănătate din comunitățile locale, de unități sanitare moderne, echipamente de ultimă generație, acces la servicii medicale de calitate pentru fiecare cetățean. Iar ca senator va avea puterea să schimbe ceva, se poate implica activ pentru ca realizarea unui nou spital județean cu asistență medicală de înaltă calitate, accesibilă tuturor vrâncenilor, să nu fie doar vorbe fără fundament. „Actualul spital județean datează din 1970, are foarte puține specialități, este depășit moral și din punct de vedere al circuitelor. Este foarte greu și pentru personalul medical să îngrijească și să supravegheze pacienți care sunt internați în trei-patru pavilioane în jurul spitalului. O conducere liberală a Consiliului Județean Vrancea, un Guvern liberal și un parlament majoritar de dreapta sunt garanția că banii europeni care vor fi atrași pentru sistemul de sănătate vor fi folosiți pentru investiții majore și necesare, așa cum va fi noul spital de la Focșani”, explică medicul vrâncean.

Alături de o majoritate de dreapta responsabilă și determinată, după alegerile din 6 decembrie, Raluca Ioan va vindeca Vrancea. Pentru că sănătatea va fi una dintre prioritățile guvernării PNL. O echipă competentă care va ști cum să atragă cât mai multe fonduri europene, dar și să asigure cadrul legal pentru investiții în sănătate, infrastructură rutieră, educație sau turism.

După 23 de ani de carieră medicală, candidez la Senat pentru că vreau să mă implic direct în procesul de însănătoșire a sistemului de sănătate românesc, care să pună pe primul loc pacientul și nevoile sale. Cred că am dobândit suficientă experiență pentru a ști care sunt problemele și ce trebuie schimbat. Sunt vrânceancă, iubesc Vrancea și cred că alături de PNL pot să fiu un reprezentant serios, muncitor și onest al județului în Parlamentul României”, spune Raluca Ioan. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.