Râmnicean, ARESTAT pentru tentativă de omor. Individul a tăiat cu cuțitul doi vrânceni

0
281

Un bărbat de 53 de ani din municipiul Râmnicu Sărat a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Individul a ajuns după gratii după ce pe 30 noiembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, i-ar fi lovit cu un cuțit în zona abdomenului pe doi bărbați de 57, respectiv 52 ani, ambii din comuna Dumitrești.

Aceștia din urmă, l-ar fi lovit și ei în zona feței pe agresor pentru a-l deposeda de cuțit. Toți trei au fost transportați la Spitalul de Urgență ,,Sf. Pantelimon” Focșani pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“La data de 3 decembrie a.c., a fost dispusă prin ordonanță examinarea medico-legală a celor doi bărbați, iar din concluziile preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Vrancea, a rezultat că fiecare dintre aceștia prezintă câte o plagă penetrantă abdominală, care le-a pus viața în pericol.

Urmare a acestor concluzii, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Județean Vrancea a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de loviri sau alte violențe, prev și ped de art. 193 alin. 1 C.P. în infracțiunea de tentativă de omor, prev. și ped. de art. 32 C. Pen. rap. la art. 189 alin. 1 lit. f din C. Pen. Totodată, a fost dispusă reținerea bărbatului de 53 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, prev. și ped. de art. 32 C. Pen. rap. la art. 189 alin. 1 lit. f din C. Pen., iar în data de 4 decembrie a.c., acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul remis de Poliția Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.