RAR va avea program prelungit cu publicul într-o zi anume. Vezi când!

0
366

Veste bună pentru vrânceni. Reprezentanțele Registrului Auto Român vor avea, în fiecare zi de joi, program de lucru cu publicul în intervalul orar 8,00 – 20,00.

Începând din luna februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte a angajaților RAR.

„Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului față de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, declară ing. George Dincă, Directorul General al Registrului Auto Român.

În prezent, în reprezentanțele RAR programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00, de luni până joi, respectiv 8.00 – 13.30, în zilele de vineri. Reprezentanţii biroului de presă al RAR reamintesc că obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri. Atât completând corect și complet toate datele din formularul pus la dispoziție pe pagina www.rarom.ro, precum şi apelând serviciul Call Center la numărul cu tarif normal 021-9672.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.