Rău de tot! HC Vaslui – CSM Focşani 30-15

0
309

Una dintre cele mai slabe partide ale sezonului – asta a “reuşit” sâmbătă, la Vaslui, CSM Focşani, în etapa a 23-a a sezonului regulat din Liga Naţională de handbal masculin. De parcă atunci ar fi evoluat pentru prima dată împreună, elevii lui Viorel Ciubotaru au fost de nerecunoscut într-un duel în care punctele contau enorm de mult în perspectiva luptei pentru menţinerea în Liga Naţională, din play-out, acolo unde cele două echipe se vor întâlni din nou.

„Am jucat foarte slab – lipsă de atitudine, ratări prea multe, apărare foarte uşor depăşită. Diferenţa de scor putea fi mult mai mare, dar Marocico a apărat foarte, foarte bine! Cadar a evoluat foarte puţin, fiind incomplet refăcut după accidentarea care îl ţine departe de teren de mai multe etape, iar Rotaru a primit cartonaşul roşu în minutul 43. Sper să ne revenim până la meciul următor, al cărui rezultat va avea o mare importanţă pentru noi!”, a adeclarat la final antrenorul echipei vrâncene, după cea mai grea înfrângere din campionat, 15-30.

Handbaliştii vrânceni au şansa să se reabiliteze etapa viitoare, programată duminică, 13 martie, când vor întâlni în Sala Polivalentă ultima clasată, fără nici un punct, Danubius Galaţi.

CSM Focşani: Marocio (1), Rusu, Cloşcă – Ragea (2), Cadar, Gramatic, Rotaru (2), Nelu (1), Miroiu (1), Gheorghe, Smeu (1), Popa (3), Voinea, Mocanu, Eros (1), Năstăsie (3). Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.