Războiul dintre Misăilă și liberali a ajuns în faza pliantelor împărțite prin oraș

0
161

După ce liberalii au împânzit orașul cu sute de pliante în care condamnă intenția Primăriei de a introduce taxa de habitat, lansând totodată un atac la adresa edilului, primarul răspunde cu aceeași monedă.

Mai mulți fluturași au fost distribuiți în oraș, iar aceștia respectă, în mare scenariul liberalilor. Dacă PNL a făcut public numărul de telefon al primarului și adresele sale de e-mail, cerându-le oamenilor să-l tragă la răspundere, echipa lui Misăilă a răspuns cu aceeași monedă.

Pliantele răspândite în oraș în ultimele zile conțin un mesaj dur la adresa consilierilor PNL, care s-au abținut să voteze mai multe proiecte importante pentru oraș, și fac publice și numerele de telefon ale consilierilor. La fel ca în pliantele răspândite de PNL, și acestea îndeamnă oamenii să-i sune pe consilieri și să-i tragă la răspundere pentru modul în care (nu) votează în Consiliul Local.

”Din cauza incompetenței consilierilor locali PNL-PMP, municipul Focșani va pierde 16 milioane de euro… Consilierii locali PNL-PMP au blocat acest proiect, profitând de faptul că în Consiliul Local era nevoie de votul a 2/3 dintre consilieri, iar PSD și aliații săi nu au decât 13 consilieri din 21… Din cauza lor, Focșaniul va pierde investiții în valoare de 50 milioane de euro!…Nu este corect să plătim noi pentru că cei din PNL și PMP pun interesele personale și de partid mai presus de orice… Dacă iubești acest oraș, ia atitudine! Sună-i și spune-le consilierilor PNL-PMP că au obligația să voteze în interesul orașului și comunității noastre!”, se arată în pliant.

pliant misaila focsani - Războiul dintre Misăilă și liberali a ajuns în faza pliantelor împărțite prin oraș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here