Războiul dintre primarul Misăilă și consilierii PNL ajunge la Parchet

0
175
Grupul PNL din Consiliul Local Focșani a anunțat, marți, că va face plângere penală pe numele primarului Cristi Misăilă, pentru afirmațiile făcute vineri în cadrul unei conferințe de presă.

Atunci, primarul a transmis că a aflat indirect că liberalii ar fi fost dispuși să negocieze votarea proiectului privind iluminatul public dacă ar fi avut avantaje.

”Primarul Misăilă a adus grave prejudicii de imagine consilierilor PNL, dar și cetățenilor care ne-au trimis pe noi, liberalii, în Consiliul Local. I-am cerut să demonstreze cele afirmate sau să-și ceară scuze public. Nu a făcut asta, iar acum va trebui să răspundă penal și civil pentru vorbele sale. Nu poți să arunci cu vorbe la întâmplare și să creezi prejudicii de imagine celor cărora le pasă de bugetul municipiului Focșani. Pentru că ne-am opus cheltuirii banului public de o manieră păguboasă, 500 de lei pentru mentenanța unui bec de exemplu și un total de peste 20 de miliarde de lei vechi pentru beculețele de sărbători, Misăilă se răzbună acuzându-ne fără dovezi. Pentru instigare la ură și discriminare, pentru abuz în serviciu și pentru prejudicii de imagine, va trebui să răspundă în fața magistraților”, a declarat Nicu Tănase, președintele PNL Focșani și liderul liberalilor din Consiliul Local Focșani.

Liberalii au anunțat că îi vor face primarului Misăilă plângere penală la Parchet, chemându-l totodată în judecată, într-un proces civil.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.