Razie în baruri și discoteci, cu SUTE de amenzi aplicate în două zile

0
479
Peste 140 de polițiști au descins, zilele trecute, în baruri, discoteci și în sălile de jocuri de noroc de pe raza județului Vrancea, într-o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și pentru identificarea persoanelor urmărite. În timpul controalelor au fost constatate 9 infracțiuni, din care 5 la regimul rutier, una de natură judiciară, una de natură economică și 2 la alte genuri de fapte. Polițiștii au aplicat, în două zile, 320 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 108.530 lei. Cele mai multe amenzi au fost încasate de șoferi. De asemenea, au fost reținute 18 permise de conducere și 21 certificate de înmatriculare.
“Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea vor continua şi în perioada următoare activitățile specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, pentru creșterea siguranței cetățeanului și menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică“, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.