Reduceri la una dintre cele mai mari companii producătoare de saltele din România

0
330
Una dintre cele mai mari companii producătoare de saltele din România  aplică reduceri constant la saltele, dar și la alte accesorii.

Compania se numește SaltelePrevi și are o istorie destul de lungă pe piața din țara noastră. Firma produce saltele impregnate cu microcapsule aloe vera, mușețel, lavandă, ioni de argint etc. Este folosită o tehnologie italiană de producție, importând de la partenerii săi din peninsulă echipamente și materii prime de cea mai bună calitate. Previ pune la dispoziție o gamă variată de saltele pat disponibilă în peste 40 de modele.

Iată câteva dintre acestea!

Saltea MicroPocketTablet Memory

Majoritatea persoanelor are probleme cu arcurile saltelelor. Însă, dacă achiziționați o saltea cu arcuri individuale, precum salteaua MicroPocketTablet Memory, veți scăpa de această grijă.

Principalul avantaj al acestei saltele îl reprezintă tocmai aceste arcuri individuale. Într-o astfel de saltea, arcurile sunt plasaste într-un sac și sunt total independente unul de altul. În acest fel, produc un efect mai ergonomic, care însoțește organismul în fiecare mișcare, fără nicio compresie. Aceste arcuri sunt împărțite în 7 zone diferite de portanță, cu o ergonomie totală și o adaptare completă la orice mișcare a corpului, asigurând un suport anatomic adecvat, precum și o relaxare musculară ideală. Într-o saltea matrimonială 160/200 se regăsesc circa 800 arculețe, iar într-o saltea single circa 400 arculețe.

Mai mult decât atât, suprafața este realizată dintr-un material numit AuraFresh care vă ferește de mirosurile neplăcute, făcându-le să dispară, nu doar să le ascundă.

saltea micropockettablet memory 4 99 - Reduceri la una dintre cele mai mari companii producătoare de saltele din România

Saltea American Latex Clima 1600

Din categoria saltele americane face parte și salteaua American Latex Clima 1600. Suprafața sa este realizată din material de tip Organic. Asta înseamnă că salteaua este tratată împotriva acarienilor și microorganismelor. Riscul apariției alergenilor este îndepărtat, iar voi vă bucurați de o saltea fresh.

Latexul are și el rolul său în compoziția acestei saltele. El reacționează în funcție de zonele importante ale corpului vostru. Datorită prezenței microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea ei permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului.

saltea american latex clima 1600 4 182 - Reduceri la una dintre cele mai mari companii producătoare de saltele din România

Saltea Ortopedică Coco Memory-Foam 4 cm

Dacă alegeți o saltea cu cocos, este foarte important să cunoașteți avantajele cu care aceasta vine la pachet. Fibra din nucă de cocos asigură un suport ferm și în același timp confortabil. De asemenea, permite aerisirea în permanență a saltelei, evitând formarea alergenilor și înlăturând mirosurile neplăcute ce pot apărea de-a lungul timpului.

Această saltea nu are doar cocos, ci și un strat Memory-Foam. Este bine de știut că spuma vâsco-elastică memory reacționează la greutatea și căldura corpului, oferind suport pe toată perioada somnului. În timp ce stați întinși pe saltea, spuma din interior se adaptează formei corpului. Astfel, tensiunile articulațiilor sunt reduse.

saltea ortopedica coco memory foam 4 cm 2 185 - Reduceri la una dintre cele mai mari companii producătoare de saltele din România

O saltea de calitate se cunoaște întotdeauna. Reducerile de la Previ sunt de neratat, iar produsele lor se pot găsi în showroom-urile din București și Constanța, online, pe site-ul propriu și pe cel mai mare marketplace din țară.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.