Reguli de aur de care ar trebui să țină cont fiecare amator de ruletă

0
116

Ruleta este un joc exclusiv de noroc, însă organizarea îți poate mări șansele de câștig. Prin organizare se poate înțelege atât un management corect al bugetului, cât și plasarea unor pariuri pe grupuri mai mari de numere, pe cote ruletă pe realiste.

În acest articol îți prezentăm reguli de bază de care ar trebui să ții cont dacă ești pasionat de ruletă și cauți o experiență de joc cât mai plăcută:

Profită de ofertele promoționale

În prezent nu prea mai există cazinouri online care să nu aibă oferte promoționale pentru clienții noi și pentru clienții deja existenți. Cele mai multe oferte de bun venit nu vizează în mod special jocul de ruletă, dar constau în fonduri suplimentare pe care le poți folosi și la acest joc. În schimb, ca și client fidel, beneficiezi periodic de oferte speciale pentru mesele de ruletă live. De exemplu, primești jetoane de aur dacă realimentezi contul, sau dacă pariezi pe un număr norocos.

Nu risca mai mult decât îți permiți să pierzi

Nu lua bani din alte fonduri ale familiei (de chirie, de mâncare, de îmbrăcăminte, de întreținere, de vacanță ș.a.) pentru a juca la ruletă. Ca pentru orice hobby, jocurilor de noroc trebuie să le aloci lunar un buget fix, preferabil de până în 10% din venituri. Dacă l-ai epuizat, este foarte important să iei pauză până luna următoare, pentru că altfel intri pe o pantă periculoasă. Chiar și așa, nu este obligatoriu să joci toți bani. Dacă se întâmplă să câștigi o sumă mai consistentă, retrage-o din cont și cumpără-ți ceva din ea.

Joacă pentru a te relaxa, nu pentru a te îmbogăți

Este foarte crucial să ai așteptări potrivite atunci când te autentifici în contul din cazinoul online preferat. Dacă joci la ruletă cu gândul că vei da lovitura, mai bine nu îți mai pierde timpul. Sunt foarte puțini aceia care au câștigat mulți bani fără să joace sume proporționale. Atunci când ai astfel de așteptări, fiecare rotire pierzătoare îți va alimenta starea de frustrare și nu vei mai gândi limpede. Din acel punct mai este foarte puțin până când vei pune tot bugetul pe o singură învârtire. Sub nicio formă nu cumpăra de pe internet strategii câștigătoare la ruletă, pentru că toate sunt păcăleli. Nu există o strategie care să garanteze câștig la un joc care ține 100% de noroc;

Mizează pe selecții cu șanse mari de câștig

Într-adevăr, este foarte ispititoare cota 36.00, cât are un pariu pus pe un anumit număr, însă este și foarte puțin probabil ca acel pariu să fie câștigător. Chiar dacă mizezi sume mici, pe termen lung pierderile sunt mari, pentru că puțin cu puțin face mult. Mai indicat este să pui mize mai mari pe selecții cu cota 2.00, precum „Roșu/Negru”, „Par/Impar”, „Mai mare decât 18.5/mai mic decât 18.5”. Fiecare dintre aceste pariuri acoperă 18 numere, iar probabilitate de reușită este mare. Mai bine joci 10 lei și câștigi 20, decât să joci de trei ori câte 2 lei pe bilete cu cota 36.00, care vor fi necâștigătoare.

Joacă la ruleta europeană

Cazinourile licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc au două tipuri principale de ruletă: europeană și americană. Cea europeană are 37 de numere (de la 0 la 36), iar cea americană are 38 (00, plus de la 0 la 36). Din cauza numărului în plus, rata de câștig este mai mică la ruleta americană. Revenind la exemplul de mai sus, un pariu pe culoarea roșie are aproximativ 48% șanse de reușită la ruleta europeană și de numai 42% la celălalt tip de joc.

Orientează-te spre mesele live

Dacă tot ești pasionat de ruletă, joacă ruletă „adevărată”, adică cea pe care o găsești în secțiunea cazino live, cu dealeri reali care nu au cum să influențeze deznodământul rotirii. Jocurile electronice de ruletă sunt mai degrabă sloturi, pentru că au o limită de câștig stabilită prin Payout, iar buzunarul în care se oprește bila este decis de mecanismul Random Number Generator (RNG). În plus, la mesele live te simți ca într-un cazinou real, având ocazia să interacționezi cu crupierul și cu ceilalți jucători.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.