RELIGIA RAMANE in orarul elevilor

0
265

ora religie copii scoala

Peste 90 la sută dintre elevii din județul Vrancea vor studia religia la școală așa cum au făcut-o și pînă acum. Părinții ori tutorii legali au depus cereri în baza cărora cei mici să facă ora de religie. Toată lumea s-a îngrămădit la secretariatele școlilor pentru a depune cererile în termen. Data limită pentru depunerea cererilor a fost 6 martie. Analizînd situația înregistrată pînă la această dată, oficialii IȘJ Vrancea au conchis că nici unul dintre profesorii de religie din județ nu riscă să își piardă catedra.

O notă transmisă chiar pe 6 martie  tuturor inspectoratelor școlare din țară de Ministerul Educației și Cercetării i-a anunțat pe profesori că solicitările pot fi procesate și în zilele următoate. În plus, cereri pot fi depuse în continuare, în orice moment, dar acestea nu vor fi luate în considerare pentru anul școlar în curs.

Cele mai multe cereri pentru ora de religie au fost depuse de copiii şi părinţii creştin-ortodocşi.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.