Reprezentanții DGASPC Vrancea, schimb de experiență cu instituții similare din alte patru județe

0
319

În perioada 16-18 noiembrie 2022, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, a fost gazda unui eveniment menit să deschidă noi orizonturi în domeniul protecției copilului.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea  a organizat un schimb de experiență la care au participat reprezentanţi ai Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din patru judeţe. Oaspeții noștri, respectiv DGASPC Bacău, DGASPC Vaslui, DGASPC Iași și DGASPC Buzău, au mărturisit în acest context, impactul deosebit al acestei experiențe, precum și aprecierea pentru preocupările constante și susținute în domeniul protecției copilului. Scopul evenimentului a fost crearea un cadru de colaborare şi cooperare între aceste instituţii, în vederea realizării unei bune integrări sociale a copiilor şi tinerilor beneficiari ai unei măsuri de protecția specială.

Participanţii au apreciat această invitație care le-a oferit oportunitatea de a se cunoaşte, de a împărtăşi experienţa proprie referitoare la ocrotirea copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecție specială, de a identifica problemele comune şi soluţiile posibile. În spatele acestor întâlniri se găsesc oameni cu diferite experiențe, dornici să transmită și să primească informații valoroase, idei, materiale, viziuni, care mai apoi vor fi împărtășite colegilor din județ, precum și partenerilor din comunitate. Inițiativa derulării acestui proiect aparține conducerii DGASPC Vrancea și se dorește a fi începutul unor parteneriate durabile, așadar, mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv acestei invitații și ne exprimăm deschiderea de a continua și a extinde astfel de întâlniri. (comunicat de presă DGASPC Vrancea)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.