Restricții de circulație în centrul Focșaniului de Ziua Națională a României

0
166

Bulevardul Unirii devine scena principală a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României

Cu ocazia zilei de 1 decembrie 2022 vor avea loc o serie de manifestări artistice și militare dedicate aniversării Zilei Naționale a României. Pentru buna desfășurare a activităților din Municipiul Focșani, Bulevardul Unirii va fi închis după cum urmează:
– pe sectorul cuprins între intersecția cu Străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia (fostul Big) și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare (magazinul Paco, fostul Lactobar), între orele 6.00 și 12.30.
– pe sectorul cuprins între sensul giratoriu de la Comcereal și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare (magazinul Paco, fostul Lactobar), între orele 9.00 și 12.30.

Sărbătoarea Zilei Naționale a României reprezintă pentru toți românii un moment istoric de o însemnătate deosebită, motiv pentru care Primarul Cristi Valentin Misăilă adresează tuturor focșănenilor invitația de a marca împreună acest moment de cinstire a Istoriei și Eroilor Neamului, începând cu ora 10.00! (comunicat Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.