FOTO: Rețea de traficanți de droguri, destructurată la Bacău

0
148
3 persoane au fost reţinute pentru 24 ore, iar alte 6 au fost plasate sub control judiciar, în urma a 8 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Constanţa și de procurorii D.I.I.C.O.T. la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 100 g. de fragmente vegetale mărunțite ce conțin substanţe cu efect psihoactiv, aproximativ 3 g. de muguri de cannabis, un cântar electronic, un grinder, mai multe folii, țiple din plastic şi ambalaje folosite la prepararea, porţionarea şi administrarea drogurilor, 5.260 de lei, 2.870 de euro, 340 de lire sterline şi 100 USD, 6 laptop-uri, 8 tablete, 30 de telefoane mobile și 21 de cartele SIM.

7 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, iar 3 dintre ele au fost reținute. Toate cele trei persoane reținute au 24 de ani și urmează să fie prezentate Tribunalului Bacău cu propunerea de arestare preventivă.

perchezitii droguri2 - FOTO: Rețea de traficanți de droguri, destructurată la Bacăuperchezitii droguri3 - FOTO: Rețea de traficanți de droguri, destructurată la Bacău

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.