Revoltă la Galactic: „Fotbal pe burta goală noi nu mai facem!”

0
312

Situaţie explozivă la echipa de futsal! Preşedintele Galacticului Focşani, Elvis Ilaş, a dezvăluit miercuri seară, după meciul pierdut, 3-8, în faţa celor de la CSMS Iaşi, că nu este exclus ca acesta să fi fost ultimul joc al vrîncenilor în Liga 1! Ilaş a anunţat că jucătorii i-au transmis că nu se vor mai prezenta la următoarea partidă, programată duminică, la Timişoara, dacă pînă sîmbătă, cînd ar fi stabilită plecarea spre Banat, nu le va fi achitat măcar un salariu:

„Jucătorii au spus clar că dacă nu vor primi măcar un salariu pînă sîmbătă, cînd trebuie să plecăm la Timişoara, nu or să se mai prezinte! Iar dacă ne retragem din campionat, nu numai că vom fi amendaţi cu 3.000 de lei, dar nici nu vom mai fi primiţi în Liga I sau a 2-a timp de 3 ani!”

Jucătorii Galacticului au ajuns la limita răbdării, după ce nu au primit nici un ban din luna august. „Fotbaliştii, de 3 luni de zile, august, septembrie şi octombrie, n-au primit nimic, nici măcar o primă de joc, să fie şi ei mulţumiţi după meciul pe care l-au cîştigat la Chiajna”, a adăugat Ilaş.

Echipa, ţinută în viaţă de Ilaş & friends!

Preşedintele Galacticului nu s-a ferit să recunoască faptul că pînă la ora actuală echipa a fost ţinută în viaţă doar cu sprijinul unor oameni din Focşani. Deocamdată, Consiliul Local nu poate finanţa echipa de futsal, iar un posibil ajutor din partea municipalităţii ar putea veni după data de 15 noiembrie, cînd ar fi însă prea tîrziu.

„Doar cu bunăvoinţa unor oameni din oraş am ajuns pînă aici, cît să putem să plătim arbitraje, deplasări, masa şi cam atît. La începutul campionatului, în august, au fost 15 jucători în lot, dar din cauza problemelor financiare au ales să renunţe unul cîte unul. Eu vreau să ţin echipa, încerc să o ţin din toate puterile, dar nu vreau să mă fac de rîs şi să fac de rîs şi oraşul şi judeţul. Dar ajungi la capătul puterilor şi nu mai ai cu cine să vorbeşti să te ajute încă o dată şi încă o dată!”, a mai spus Elvis Ilaş.

futsal-galactic-polivalenta 6

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.