REVOLTĂTOR! Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean Focșani! Un copil de 5 luni a murit din cauza unui diagnostic greșit

2
4328

Spitalul Județean Focșani este în centrul unui nou scandal, după ce un bebeluș de nici 5 luni a murit. Totul după ce ar fi primit un diagnostic greșit și a fost tratat cu nepăsare de medici.
Un vrâncean a făcut o postare revoltătoare pe Facebook, în care povestește un caz strigător la cer. Un bebeluș e dus noaptea la urgențe, este trimis la Secția de Pediatrie, acolo medicul se uită în gâtul copilului, pune diagnosticul de roșu în gât, trimite copilul acasă, iar dimineață acesta moare. La autopsie, legiștii descoperă că bebelușul avea, în realitate, pneumonie.
“Nepasarea și așteptatul șpăgii omoară din nou. În data de 6 decembrie, o tânăra din satul Ciușlea, comuna Garoafa s-a prezentat la unitatea primiri urgente cu fetița ei de numai 5 luni, după ce i sa făcut doar un control “în gât“ i s-a spus ca fetița are roșu în gât și atât, eliberându-i-se doar o rețeta de Tantum Verde. Când tânăra a cerut să fie internată i s-a spus ca nu sunt locuri în spital și că nu e grav. Până a doua zi de dimineață un îngeraș de numai 5 luni și-a primit perechea de aripi trecând la cele sfinte având PNEUMONIE “nici măcar un control cu stetoscopul nu i s-a făcut“. (…) Asemenea “oameni “ trebuie să li se retragă licența de a mai profesa în domeniu pe viața, numai așa vor începe doctorii să ia pacienții în serios, că de șpăgi nu îi dezvățăm niciodată, nici după ce li s-au triplat salariile nu își fac treaba cum trebuie că… “dea‘ sunt de gardă, tre să îmi beau cafeaua, nu am chef și de tine”.
Sincere Condoleanțe tânărului cuplu și să-i ajute Dumnezeu să treacă peste aceasta grea încercare”, este postarea revoltătoare a vrânceanului. Mama fetiței a povestit exact cum s-au întâmplat lucrurile din momentul în care a ajuns la spital și până bebelușul s-a stins din viață: Am fost vineri cu ea la urgențe și mi-a zis că are început de roșu în gât. M-a trimis acasă cu ea. I-am început tratamentul vineri seara și sâmbătă la 5 dimineața a mâncat și la 6 jumătate când m-am trezit să îi dau siropul ea murise. La autopsie mi s-a spus că era răcită la plămâni și nu avea nimic la gât”,a povestit tânăra mămică.
“Dumnezeu sa te ierte iubita lui tati! Să știi ca te vom iubi pentru totdeauna chiar dacă nu mai ești printre noi la doar 4 lunițe jumătate. Esti un îngeraș frumos și vei rămâne în sufletele noastre”, este mesajul plin de durere postat, tot pe Facebook, de tatăl bebelușului. Potrivit unor surse, medicul de la Pediatrie, care a consultat copilul, este un cunoscut medic pediatru. Reprezentanții Spitalului Județean Focșani nu au reacționat, deocamdată, vizavi de acest caz. Așteptăm o poziție oficială a instituției medicale, în care să explice ce s-a întâmplat în acest caz!

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Declarațiile tulburătoare ale părinților bebelușului mort în condiții suspecte

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Declarațiile medicului care a consultat fetița decedată. Ce spun reprezentanții spitalului

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

2 COMENTARII

  1. Dar de ce nu ne spuneți și numele doctorului sa știm noi părinți când ajungem la urgente pe mana cui dam copii… Cu siguranță el o sa profeseze în continuare k asa e la noi în România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here