Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăActualitateRomânia își prezintă atractivitatea turistică în Paris cu peste 100 de panouri...

  România își prezintă atractivitatea turistică în Paris cu peste 100 de panouri publicitare și 17 autobuze turistice colantate

  România își promovează atractivitatea turistică în inima Parisului, cu peste o sută de panouri publicitare și prin colantarea a 17 autobuze turistice. Campania de promovare este derulată de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și se desfășoară în perioada 6-26 septembrie, având ca obiectiv principal atragerea unui număr cât mai mare de turiști francezi către România.

  Anunțul oficial al Ministerului a fost făcut pe 18 septembrie și vizează prezentarea României ca destinație turistică în fața publicului francez. Această campanie include două etape semnificative: prima etapă a constat în expunerea a două imagini reprezentative pentru România pe 103 panouri publicitare de mari dimensiuni (8 metri pătrați fiecare), amplasate în punctele cheie din centrul Parisului în perioada 6-12 septembrie. A doua etapă, care se desfășoară în perioada 13-26 septembrie, implică colantarea celor 17 autobuze turistice folosite pentru tururile din capitala franceză.

  Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului preconizează că această campanie va avea o expunere semnificativă, deoarece toate panourile sunt poziționate în locații cu vizibilitate ridicată în oraș, inclusiv pe celebrul bulevard Champs-Élysées. De asemenea, se estimează că a doua etapă a campaniei va ajunge la peste 15 milioane de persoane, dintre care aproximativ 2,5 milioane sunt francezi cu studii superioare și un buget generos pentru vacanțe și călătorii. În ceea ce privește a doua etapă, cele 17 autobuze turistice vor parcurge cea mai populară rută turistică din Paris, trecând prin principalele obiective și atracții ale orașului. Conform cercetărilor inițiale, rețeaua de autobuze turistice oferă cea mai mare vizibilitate pe piața pariziană, cu aproximativ 27 de milioane de vizualizări pe traseul respectiv pe durata celor două săptămâni de campanie. Campania de promovare turistică coincide cu începutul Cupei Mondiale de Rugby, un eveniment sportiv de amploare mondială, organizat în Franța în acest an. Oficialii Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului subliniază importanța pieței franceze, care se află printre primele 10 țări ale căror cetățeni vizitează România conform statisticilor oficiale. De asemenea, Franța este considerată o țintă prioritară pentru promovarea turistică externă, conform Consiliului de Brand Turistic Național, alături de alte țări precum Italia, Germania, Marea Britanie, Israel, Spania și Polonia. Parisul a fost ales ca loc de desfășurare a campaniei datorită poziției sale economice în Europa, fiind al doilea centru economic urban european și unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, cu aproximativ 17 milioane de turiști.

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  FOTO! 60 de șahiști au sărbătorit Ziua Națională a României la un concurs de șah rapid

  Ziua Națională a României a fost sărbătorită de micii șahiști focșăneni printr-un concurs de...

  VIDEO! 50 de polițiști din cadrul IPJ Vrancea înaintați în grad de Ziua Națională a României

  SĂ FIM MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI! 1 DECEMBRIE - Ziua Națională, o sărbătoare a tuturor...

  ULTIMA ORĂ! Impact frontal între două autoturisme la ieșirea din Bolotești! Două persoane au fost rănite

  Impact frontal între două autoturisme pe drumul național 2D, la ieșirea din Bolotești către...

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...