S-a ales cu dosar penal și amendă de 2.000 de lei după ce polițiștii l-au prins la volan băut, fără permis și declarație pe propria răspundere!

0
213

În perioadă de pandemie lumea tinde să se comporte ciudat, însă unii devin de-a dreptul inconștienți. Este cazul unui tânăr din Răcoasa care și-o fi spus că lui nu i se poate întâmpla nimic dacă dă o raită cu mașina prin împrejurimi, chiar și după ce a băut câteva șprițuri. Și asta nu e tot. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 – 26 aprilie, pe la al doilea cântat al cocoșului, adică în jurul orei 3.30 dimineața, polițiștii din Panciu au primit un apel prin 112 din partea unui bărbat din comuna Câmpuri. Omul dorea să dea de știre autorităților că cineva conduce pe drumul din satul Fetești fără permis, ba, mai mult, și băut bine.

Așa se face că oamenii legii s-au alertat imediat și au oprit în trafic, pe DJ 115, la fetești, un autoturism la volanul căruia se afla „eroul” nostru de la Răcoasa, un tânăr în vârstă de 27 de ani. Polițiștii i-au cerut actele la control, însă cel în cauză nu a putut decât să ridice din umeri întrucât nu avea așa ceva. Colac peste pupăză, după ce a suflat în alcooltest, aparatul a indicat generos 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru aceste două „mici” abateri de la prevederile legii tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, bărbatul nu avea nici declarație pe proprie răspundere și încerca să le explice polițiștilor că se duce în vizită. Oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați și i-au făcut „cadou” o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.