S-a stins din viață Ionuț Anghel, tânărul care aștepta de ani buni un transplant de plămâni

0
499

Ionuț Anghel, tânărul din Mărășești care aștepta de ani buni un transplant de plămâni a pierdut lupta cu boala. În vârstă de 33 de ani, Ionuț Anghel suferea de o boală foarte grea și avea nevoie de un transplant de plămâni. De-a lungul anilor, acesta s-a luptat, a sperat, și-a strigat durerea, a căutat soluții, însă în zadar. Nevoit să respire cu ajutorul unui tub de oxigen, după ce o boală perfidă i-a atacat plămânii, Ionuț Anghel se afla pe lista de așteptare pentru un transplant de plămâni de mai bine de 500 de zile. Din păcate, statul român nu a găsit soluții pentru ca Ionuț și mulți alții ca el să primească o șansă la viață.

În ziua în care a împlinit 33 de ani, Ionuț Anghel a postat un mesaj răvășitor pe contul să de socializare. Un mesaj în care povestește cum medicii nu i-au dat mari șanse la viață și cum a fost nevoit să-și cumpere zilele rămase. ”Și da! Se pare că în continuare dau peste cap unele pronosticuri lansate de anumiți medici care m-au consultat de-a lungul periplului meu prin spitale… Speranța mea de viață a fost de 30 de ani dar se pare că am reușit să le dovedesc că s-au înșelat în privința mea! A fost ciudat să trăiesc cu ideea că în jurul vârstei de 30 de ani urmează să „dau colțul”…ciudat dar nu imposibil! E straniu cum un medic, total nepăsător de existența pacienților săi, îți poate spune cu nonșalanță că dacă prinzi 30 de ani, e bine! Eu ca eu, că sunt mai greu de mișcat în plan emoțional, dar dacă era altul mai slab de înger, pică instantaneu psihic la astfel de vești… Când am văzut că am depășit borna 30 mi-am pus în gând să fac în așa fel încât să-mi triplez anii de viață și am decis sa lupt cu orice mijloace pentru asta… Chiar dacă în acest moment trebuie să-mi cumpăr viață (achiziționare de medicamente, lună de lună, care să mă țină în viață până la transplantul pulmonar salvator), m-am ambiționat să fac tot posibilul pentru ca lupta mea cu sorții și cu sistemul să aibă șanse de izbândă! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat psihic și material!”, a scris Ionuț Anghel pe Facebook, în ziua în care a împlinit 33 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.