S-au stabilit locurile pentru afișaj electoral. Ordinea pe panouri – trasă la sorți marțea viitoare

0
99

Primăria Focșani a desemnat locurile din care alegătorii se vor putea informa cu privire la candidații pe care îi vor alege pe 11 decembrie. La fel ca și la alegerile precedente, locurile de afișaj electoral din municipiu rămân aceleași, iar numărul lor e neschimbat.

În șapte zone din oraș vor fi amplasate panourile electorale, respectiv pe strada Prof. Longinescu – vis-a-vis de Direcţia de Statistică, în zona noii Catedrale, în fața Sălii Sporturilor, pe bulevardul Bucureşti – în faţa Băncii Transilvania din cartierul Sud, la Paco în Bahne, la intersecția bulevardului Independenței cu strada Mărășești și pe strada Lăcrămioarei nr. 19, în cartierul Mîndrești.

În fiecare dintre aceste locuri vor fi câte 15 panouri pentru afișajul electoral. Panourile se vor umple imediat ce se va da startul campaniei electorale. Ordinea în care vor zâmbi candidații va fi stabilită prin tragere la sorți.

Aceasta va avea loc marți, 8 noiembrie, în sala de ședințe a Primăriei. Pe parcursul campaniei electorale, panourile de afișaj electoral vor fi păzinte de Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.