S.O.S. pentru un camarad! Un militar focșănean are nevoie de ajutor

0
5416
Un militar din Focșani, aflat pe un pat de spital, are mare nevoie de ajutorul semenilor săi. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer și este internat la un spital din Iași, la oncologie.

El trebuie neapărat să fie supus unei intervenții chirurgicale, care îi poate salva viața. Operația și tratamentul postoperatoriu sunt foarte scumpe și depășesc posibilitățile financiare ale familiei.

Camarazii săi încearcă să-l ajute și au făcut apel pe Facebook la ajutorul semenilor: “In spiritul credintei, omeniei si solidaritatii facem un APEL UMANITAR la bunavointa tuturor camarazilor din marea familie a Armatei Romane, pentru sustinerea financiara a unui camarad aflat in grea suferinta. Caporal clasa a III-a, Martinescu Adrian din UM 01548 Focsani a fost diagnosticat cu tumoare maligna unghi splenic al colonului, aflandu-se in prezent internat la sectie de oncologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, pentru a se interveni chirurgical. Interventia chirurgicala si tratamentul postoperatoriu sunt foarte costisitoare si depasesc posibilitatile financiare ale camaradului nostru… ORICE SUMA CONTEAZA !!! IMPREUNA, UNITI, PUTEM SA AJUTAM !!! “Mai fericit este cel care ofera, decat cel care primeste ajutor!” este apelul lansat pe Facebook.

Cei care vor să-l ajute pe militarul focșănean aflat pe un pat de spital pot face donații în contul deschis pe numele său la UniCredit Bank: Cont bancar: Martinescu Adrian – RO29BACX0000003177018000 Banca UniCredit Bank

martinescu adrian militar2 - S.O.S. pentru un camarad! Un militar focșănean are nevoie de ajutor

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.