S-a prelungit termenul pentru depunerea fișelor medicale la concursul pentru cele 22 de posturi în Poliția Vrancea

0
439

Termenul până la care candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Poliției Române pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală tip s-a prelungit. Astfel, s-a prelungit până la data de 22 aprilie inclusiv data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip, de către candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Exemenul scris va fi susţinut pe data de 14 mai, la Poliţia Capitalei iar cei care promovează nu vor putea să părăsească postul pentru o perioadă de trei ani. Unul dintre criteriile de bază în reprezintă înălțimea, așadar bărbaţii trebuie să aibă o înălţime de ,minim 1,65 de centimetri iar femeile de 1,60 de centimetri.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat de vineri, 1 aprilie, procedura de încadrare prin concurs a 1.900 de posturi de agent ordine publică, la nivel naţional, anunţă oficiali din cadrul instituţiei.

În Vrancea, sunt disponibile 22 de posturi pentru cei care vor să devină polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.