S-a rupt lanțul de iubire dintre Nausica și fostul prefect Mircea? Ce scrie pe facebook creatoarea de modă!

0
2285

Nausica, renumita creatoare de modă, originară din Vrancea, trăiește momente grele. Într-o postare pe facebook, Nausica dă de înțeles că traversează clipe cumplite în viața personală, mesajul postat fiind probabil un anunț al divorțului dintre renumita creatoare de modă și Dragoș Mircea, fost prefect de Vrancea. Fără a spune cu subiect și predicat că are probleme în viața amoroasă, Nausica transmite frământările care-i macină sufletul dar și faptul că ”a ales să iasă la lumină”, indiferent de consecințe. Iată mesajul scris pe facebook de creatoarea de modă.

”Exista in viața experiențe despre care auzi de la alții si care nu crezi ca ți se vor întâmpla tocmai tie. Esti conștient ca atunci când spui Da! Cu zâmbetul pe buze , nu te gândești nici o clipa ca propoziția “la bine si la rău” va deveni o povara de cuvinte goale si “pana moartea ne va desparți” o expresie relativa si amăgitoare. Sufletul începe sa te doară încet , încet si iti pui întrebarea dacă, atunci, la început ai greșit usa prin care ai ales sa pășești in viața! Abia atunci începi sa te zbați in întunericul propriilor uși închise.

Decizii regretabile ce odată au fost fantastice. Te gândești la sensul vieții , la ușile insirate de-a lungul culoarului vieții si începe sa te macine nu regretul de a nu fi deschis alta usa ci regretul de a nu fi privit o singura data prin gaura cheii, înainte de a intra. Realizezi ca esti prizonier intr-o cușca plină de uși zidite si te intrebi dacă e bine sa trăiești asa sau sa începi sa sapi in pereți pentru a ieși la lumina? Am ales sa ies la lumina , am ales sa dărâm ziduri si mentalități! Am ales sa suport umilințe servite pe tava de binevoitori incapabili sa înțeleagă ce înseamnă demnitatea de a renunța la ceva căruia simți ca nu ii aparții cu toată ființa!”

Nausica este căsătorită de ani buni cu Dragoș Mircea, fost subprefct dar și prefect al județului Vrancea. Cei doi au 2 copii împreună. Într-un interviu publicat anul trecut în presa locală, Nausica declara că familia, dar în special copiii, sunt prioritatea sa. Cu aceeași ocazie, creatoarea de modă spunea că deși uneori, au fost dificile alegerile în cariera sa, a ales întotdeauna să fie aproape de cei doi copii ai săi. Creatoarea de modă Nausica Mircea este absolventă de Drept, a profesat în domeniul juridic pentru o perioadă, apoi s-a dedicat modei cu pasiune.

A participat la cursuri de modă și la târguri de profil, dar a urcat și pe importante podiumuri internaționale de modă, dar și de la noi. Ea lucrează în domeniul modei din 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, produsele impunându-se atât la noi, cât și peste hotare. ”Pentru mine moda e o stare de fapt, o stare de bine” spunea în trecut vrânceanca, renumită pentru creațiile sale

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.