Să votezi este un exercițiu de civism!

0
125

Pe 11 decembrie este extrem de important să mergem cu toții, focșăneni, vrânceni, toți cei cu drept de vot, să ne exercităm dreptul câștigat cu sânge la Revoluția din 89. Din păcate, ani la rândul, clasa politică nu a fost cea sperată de mulți dintre noi.

Faptul că astăzi, pe străzile din Focșani, am întâlnit un cetățean care mi-a declarat că, de la prima alegere a lui Ion Iliescu drept președinte post-comunism, nu a mai mers DELOC la vot, m-a pus pe gânduri. Oare clasa politică românească nu s-a reformat deloc? Cât de mult a contat că până acum am ales parlamentari corupți, hoți, incompatibili, incompetenți, sfidători și absenți de prin județe, mandate la rândul?!

Este timpul să privim înainte, să analizăm ofertele partidelor și să cântărim: vrem oameni de import, din formațiuni corupte, cum este PSD, care habar n-au de cum trăiesc vrâncenii sau vrem oameni de-ai locului, 100% vrânceni, așa cum propune PNL?

Vrem să alegem candidați colegi cu pușcăriași ca Mitrea de la PSD sau vrem să punem ștampila pe candidați de care nu se leagă niciun scandal de corupție? Noi, PNL Vrancea, am aplicat criteriile de integritate în formarea listelor parlamentare și am promovat oameni noi, tineri. Noi vom fi, cu sprijinul dumneavoastră, parlamentarii care ne vom asuma deschis opțiunea de vot în fața electoratului!

Încrederea pierdută a electoratului în politicieni trebuie recâștigată numai prin onestitate, muncă, dialog și colaborare cu oamenii care te susțin la urne!

Eu și colegii mei din PNL vom lucra pentru cei care ne acordă această încredere pe 11 decembrie, pentru toți vrâncenii.

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

focsani-5 focsani-4 focsani-2 focsani-3

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.