Salonul Auto Vrancea 2015, un adevărat regal al motoarelor

0
227

afis-sav-2015

Consiliul Județean Vrancea, Municipiul Focșani și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea au deosebita placere și onoare de a vă invita la cea de-a XIII-a ediție a Salonului Auto Vrancea « SAV 2015» care va avea loc în perioada 12 – 14 iunie.

Iubitorii domeniului auto, atât public larg cât și specialiști, au posibilitatea să se informeze asupra noutăților din acest domeniu ; « Salonul Auto Vrancea – SAV 2015» își va redeschide porțile în mod tradițional în Piața Unirii din Focșani.

Și în acest an participă reprezentanții celor mai importanți importatori și producători auto. Numărul mare al expozanților și al mărcilor prezentate, chiar și în această perioadă de criză, confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanță regională și națională.

La « SAV 2015 » au raspuns promt invitației noastre dealeri și concesionari auto care vor prezenta 15 de marci auto, valoarea exponatelor însumand în acest an peste 3.1 milioane euro.

Sâmbătă, 13 iunie 2015, începând cu orele 17.00 mașinile expuse în cadrul Salonului vor putea fi admirate pe străzile municipiului la Caravana Auto “SAV 2015”.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.