Salubritatea stradală va costa mai scump la Focșani, din această vară

0
109

Consiliul Local Focșani ar putea aproba, joi, în ședință, noile tarife pentru salubritatea stradală din municipiu. Creșterea tarifelor, care se regăsește într-un proiect ce se va afla pe ordinea de zi, a fost cerută de CUP Salubritate. Societatea justifică necesitatea creșterii tarifelor prin majorarea salariului minim pe economie din acest an, precum și prin creșterea prețurilor la carburanți. Nu în ultimul rând, majorarea e justificată și de creșterea prețurilor de depozitare a deșeurilor la rampa de la Muchea, de la 60,75 de lei/tonă la 65,70 de lei/tonă.

Liberalii nu văd cu ochi buni eventualitatea majorării tarifelor CUP Salubritate.

“Primarul Misăilă nu se lasă și vine iar cu propuneri de majorări de tarife, de data aceasta la serviciul public de salubrizare stradală în Focșani, invocând scumpirile la carburanți și creșterea costurilor salariale pentru personalul care mătură străzile. Așa că, toate tarifele practicate de oamenii de la Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice din subordinea lui Misăilă cresc cu aproape 10 lei, tarifele fiind fără TVA!

Acestea sunt consecințele guvernării dezastruoase a PSD-ALDE și a țopăielii fiscale a lui Daddy Liviu, Tanti Veo și Dandy Orlando!

Nu era de ajuns că focșănenii și așa plăteau printre cele mai scumpe tarife la utilități din întreaga țară!

În plus, o influență negativă pentru prețul la curățenia în Focșani o are și faptul că Marian Oprișan și Consiliul Județean Vrancea nu sunt în stare să finalizeze proiectul de management integrat al deșeurilor, astfel încât administrațiile locale din Vrancea să ducă gunoiul rezultat la rampa de la Haret și nu la zeci de kilometri depărtare, la Brăila.

Stimați vrânceni și focșăneni, costul conducerii dezastruoase a lui Oprișan la Vrancea și a lui Dăncilă la nivel național îl plătim, zi de zi, cu toții! Neputința, hoția, corupția și nepriceperea administrației PSD ne costă pe toți”,  a declarat deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.