Sărbătoare în premieră la Bolotești! Maria Dragomiroiu și Fuego cântă la Zilele Comunei

0
509

Bucurie mare printre locuitorii comunei Bolotești, care pentru prima oară vor avea parte de două zile de distracție pe cinste. În premieră vor fi organizate Zilele Comunei Bolotești – Sărbătoarea Rusaliilor, eveniment la care sunt invitați să participe mari și mici, pentru care autoritățile au pregătit o mulțime de surprize.

Întreceri sportive, picturi pe față, teatru pentru copii, momente artistice susținute de copiii din comună sunt doar câteva dintre activitățile pregătite de autorități în zilele de 3 și 4 iunie. În ambele zile vor avea loc și spectacole, la care vor participa atât artiști locali, cât și invitați de renume.

Printre cei care vor urca pe scenă la Bolotești, în week-end, se numără Cristian Pomohaci, Maria Dragomiroiu, Fuego și JO. Sărbătoarea și spectacolele vor avea loc pe stadionul din satul Vităneștii de sub Măgură.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.