Satisfacție de lider al unui partid nou: am reușit să depunem listele de candidați! Generalul Bălăceanu, prima misiune îndeplinită

0
527

Provocări una după alta pentru echipa Alianței Noastre România, partid apărut recent pe scena politică în jurul lui Marian Munteanu. Prima mare provocare a fost pentru oamenii care s-au adunat în jurul simbolului demonstrațiilor de la Piața Universității a fost strângerea semnăturilor de susținere. A urmat un alt moment greu – desemnarea candidaților la alegerile parlamentare.

ANR filiala Vrancea, abia înființată, a reușit să depună listele de candidați la Biroul Electoral Județean, așa cum și-a propus:

“Nu numai dorinţa și decizia celor ce vor să se înscrie în spiritul şi doctrina partidului, dar şi procedurile electorale pot fi considerate dificultăți în cazul unui partid recent înfiinţat. Spre bucuria şi satisfacţia noastră şi cu siguranţă şi a susţinătorilor noştri am reuşit, în special cu sprijinul celor ce cred în noi, să depunem dosarele de candidat la B.E.J. Vrancea. Daca v-am informa despre listele de candidaţi, aţi descoperi nu numai prezenţa militarilor, cum de altfel era de aşteptat ţinînd cont de condiţiile specifice zonei, dar şi a altor categorii profesionale cum ar fi jurişti, administratori de firme sau tineri absolvenţi care nu au reuşit să își găsească locul pe piaţa muncii în raport cu pregătirea lor profesională. În acelaşi timp ne bucurăm de prezenţa colegelor de partid printre candidaţi, lucru ce confirmă implicarea activă a acestora în viaţa politică” , a declarat președintele filialei, Virgil Bălăceanu, care este totodată și candidat din partea partidului pentru un mandat în parlamentul României.

Lista completă a candidaților:

Camera Deputaților

 1. Bălăceanu Virgil
 2. Diaconu Ioan
 3. Dobre Laurențiu
 4. Surgun Monika Brigitte
 5. Bîrloiu Marius
 6. Proca Mădălina
 7. Prișching Laurențiu

Senat

 1. Ferariu Stelian
 2. Bodoni Gina Cristina
 3. Lupu Dorel
 4. Bădescu Valentin Stelian

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here