Sătul de singurătate, un bătrân din Străoane și-a luat viața. A avut tăria să-și înfigă un cuțit în abdomen și în inimă

0
317

politia-nu-treceti

Sfârșit îngrozitor pentru un bătrân de 77 de ani din Străoane. Singur pe lume, uitat de copii, bătrân și bolnav, omul a decis să-și ia viața. Cu mult sânge rece, bătrânul a reușit să-și înfigă un cuțit în inimă și în abdomen, în urma leziunilor grave suferite instalându-se rapid decesul.

”La data de 23 mai a.c., poliţiştii din Străoane au fost sesizaţi despre faptul că Ţ. Gheorghe, de 77 ani, din comuna Străoane, judeţul Vrancea, este decedat la domiciliul său din comuna Străoane. În urma constatărilor efectuate cu ocazia cercetării la faţa locului, precum şi a concluziilor medicului legist, s-a stabilit că bărbatul s-a sinucis prin înjughiere cu un cuţit”, se arată în comunicatul remis marți de IPJ Vrancea.

Bătrînul a fost găsit de un vecin care le-a povestit anchetatorilor că l-a găsit dezbrăcat, întins pe pat, într-o baltă de sânge. Avea plăgi înjunghiate în inimă și abdomen. Inițial s-a crezut că este vorba despre o crimă, însă ulterior anchetatorii și-au dat seama că omul s-a sinucis.

Ipoteza unei crime a fost înlăturată în momentul în care oamenii legii au găsit cuțitul cu care bătrânul s-a înjunghiat iar în casă o sumă mare de bani, pe care un jefuitor ar fi luat-o fără doar și poate.

Localnicii sunt șocați dar siguri că omul și-a luat viața cu mâna lui. Bătrânul li se plângea deseori că este singur pe lume, bolnav  și neajutorat. Avea copii însă aceștia uitaseră demult de el, fiind plecați la muncă în străinătate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.