UPDATE: Scandal de proporții cu focuri de armă, într-un pub din Focșani. Av. Viorel Boștiog, victima altercației dintre un grup de gălățeni și unul de focșăneni

0
621
viorel-bostiog-facebook2
foto: facebook

UPDATE: Noi detalii ies la iveală în cazul mega-scandalului din pub-ul Live Music din Focșani. Anchetatorii au scos la iveală că în conflictul cu pricina izbucnit între un grup de focșăneni și unul de gălățeni s-au folosit pe lângă un pistol cu bile, și săbii și cuțite.

Scandalul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, după ora 03.00.  Informațiile inițiale arătau că tensiunile între cele două grupuri ar fi pornit de la niște dedicații, apoi alții au spus că totul a fost generat de o tânără. S-au împărțit pumni și picioare, s-au folosit săbii și cuțite, dar și un pistol cu bile cu care a fost împușcat fiul procurorului Nicolae Boștiog, avocatul Viorel Boștiog.
În cele din urmă, spiritele au fost calmate de mascați și jandarmi.

La spital au ajuns mai multe persoane însă din fericire viața nici uneia nu a fost periclitată.

Fiul procurorului Boștiog a fost diagnosticat cu „traumatism cranian, traumatism lombar stâng, plagă împușcată nesângerândă, traumatism toracic și mână dreaptă”. A părăsit spitalul după ce a primit primele îngrijiri iar medicii s-au asigurat că nu e nimic grav care să-i pună viața în pericol. La unitatea medicală din Focșani au ajuns și un alt vrâncean cu plăgi tăiate, dar și membri ai grupului din Galați, inclusiv o tânără de 19 ani.

Polițiștii din Vrancea nu au transmis până acum o informare scrisă privind scandalul din localul Live Music, însă au precizat că se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a izbucnit conflictul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Scandal de proporții duminică dimineață într-un local din Focșani. Conflictul a izbucnit, spun surse din rândul anchetatorilor, între un grup de focșăneni și un altul de gălățeni. La un moment dat, scandalul a degenerat atât de tare încât unul dintre protagoniști a tras mai multe focuri de armă, o persoană ajungând la spital.

Anchetatorii susțin că scandalul a izbucnit duminică dimineață într-un pub din Focșani. Totul ar fi pornit de la dedicațiile date de trei focșăneni aflați în același local, dedicații care ar fi agitat spiritele în rândul unui grup format din șase gălățeni. Urmare a acestei situații, între cele două grupuri a pornit o altercație. La un moment dat, unul dintre gălățeni a tras cu un pistol cu bile, ceea ce a provocat rumoare în rândul clienților localului. Mai mult decât atât, o persoană a fost rănită. Este vorba despre avocatul Viorel Boştiog, fiul procurorului Nicolae Boştiog de la Parchetul Judeţean Vrancea.

Conform anchetatorilor, gălăţenii agresori sunt Laurenţiu Iacoblev- 31 de ani, acesta fiind de altfel cel care a tras cu pistolul cu bile înspre Viorel Boştiog, Florin Sovejeanu- 20 de ani, Simion Hristache- 45 de ani, Gabriel Cosma- 26 de ani, Marian Apăunei- 23 de ani şi Ciprian Manolache-26 de ani.

Victimele agresiunii sunt focşănenii Ilie Ciocănel- 42 ani, Costică Budacea- 45 ani și Viorel Boştiog-36 ani.

“Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă neletală, tulburarea liniştii publice şi încăierare”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Bogdan Toader.

În afara avocatului Boștiog, la Spitalul Județean din Focșani ar mai fi ajuns, după altercație, doi tineri din Galați, însă aceștia nu au rămas internați.

Revenim cu detalii !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.