Scandal fără precedent și amenințări cu DNA-ul în ședința CLM Focșani

1
405

Un proiect de hotărâre aparent banal, aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Focșani de marți, a generat un scandal fără precedent în plen, care a dus inclusiv la amenințări cu anchete penale. Este vorba despre un proiect care prevedea aprobarea încredințării în folosință gratuită Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, până la data de 31.03.2021, a obiectivului de investiții

„Amenajare spațiu verde Cartier Mîndrești, Cartier Focșani Sud și Cartier Laminorul”, în suprafață de 122.844 metri pătrați. Este vorba despre spațiile verzi din cele trei cartiere care au fost realizate cu fonduri de la Uniunea Europeană și de care Direcția de Dezvoltare ar fi trebuit să aibă grijă în următorii ani, așa cum are în grijă și celelalte spații verzi din municipiu. Doar că grupul PNL s-a abținut la vot, iar proiectul a picat, întrucât era necesară întrunirea a două treimi din voturi.

Practic, în CLM Focșani s-a văzut foarte clar că PSD are o majoritate fragilă, iar ceea ce s-a întâmplat a stârnit o reacție furibundă din partea primarului Cristi Misăilă, care le-a transmis liberalilor că, în urma votului lor, Primăria Focșani va fi nevoită să returneze finanțarea europeană. Este vorba despre 7,4 milioane de lei, pe care primarul spune că trebuie returnați Uniunii Europene din cauza votului de marți seara.

Mai mult decât atât, edilul i-a amenințat pe liberali că va face o plângere penală pe numele consilierilor liberali, pe care i-a acuzat că au votat în necunoștință de cauză.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Sa-i dea in judecata pe consilieri doar pentru ca nu a stiut el sa le explice ca proiectul trebuia predat inca de la finalizarea contractului de finantare (30 iunie 2016) -asta da -TUPEU DE PRIMAR….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here