Scandal în familie la un centru de carantină, aplanat de un jandarm

0
247

Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea a intervenit săptămâna trecută pentru a aplana un conflict iscat între soți aflați în carantină în unul dintre centrele din municipiu. Incidentul din centru era cât pe ce să aibă urmări grave, din cauza faptului că femeia dorea să se automutileze.

În data de 7 aprilie, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea aflat în serviciul de ordine și siguranță publică la Centrul de carantină de pe bulevardul Gării, din municipiul Focșani, a intervenit în interiorul imobilului la un scandal început între doi soți.

Observând că femeia avea urme de tăieturi la antebrațul stâng și că aceasta dorește să-și provoace răni și la mâna dreaptă, dând dovadă de spirit de inițiativă și tact a reușit să o convingă să renunțe la gestul său și a dus-o la echipajul SMURD sosit la fața locului.

Suntem mândri de colegul nostru și sperăm că gestul său va fi un exemplu demn de urmat și de către alți colegi, în situații deosebite”, a comunicat IJJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.