Scandal la înălţime provocat de un tânăr din Mărășești. Vezi aici ce revendicare inedită a avut!

0
187
barbat pe stalp suicid 5 - Scandal la înălţime provocat de un tânăr din Mărășești. Vezi aici ce revendicare inedită a avut!
foto: Arhiva

O întreagă comunitate a fost pusă pe jar de un tânăr de 24 de ani din Mărășești. Sâmbătă noapte, în jurul orei 1.00, individul a provocat un scandal de proporții în fața unui bar din apropierea gării din Mărășești. Pentru că nu dădea semne să se potolească de unul singur, polițiștii de la Transporturi Feroviare au intervenit, reușind să-l calmeze pe tânărul pus pe scandal.

O jumătate de oră mai târziu, când oamenii legii  credeau că au scăpat de tânărul recalcitrant, individul a revenit în staţia C.F.R., reușind să atragă din nou atenția autorităților.

El s-a urcat pe o antenă metalică. De la înălțime, tânărul nu a avut nici o revendicare, așa cum procedează cei care recurg la astfel de gesturi, singura lui solicitare fiind ca la fața locului să vină, nimeni altcineva, decât  mama lui. După două ore, scandalagiul a coborât de pe antenna, fiindui acordat primul ajuto și refuzând  internarea.

Pentru tot scandalul produs, individul din Mărășești urmează să fie sancţionat contravenţional.  

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here