Scandalagiu în arest pentru ultraj. El a muşcat un poliţist şi a lovit un altul

0
170
Scandal de pomină, în week-end, într-un bloc din Adjud, unde o femeie a sunat la 112 să cheme poliţia. Un echipaj de poliţie s-a dus imediat la faţa locului, fiind găsit în scară un grup de persoane care tulbura ordinea și liniștea publică.

Dintre toţi scandalagiii, unul era mai violent şi a început să-i ameninţe pe poliţişti. Oamenii legii i-au cerut să-i însoţească la sediul poliției pentru verificări. În momentul în care bărbatul era încătușat, acesta i-a lovit pe polițiști în zona feței și l-a mușcat pe unul dintre ei de antebrațul mâinii drepte. Bărbatul, de 30 de ani, din Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj. Ulterior, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, măsură care a fost contestată de către procurori, care au cerut ca bărbatul să fie arestat preventiv.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.