VIDEO: Scene incredibile la înmormântarea tatălui Bulibașei Mihai Codreanu. Răposatul, dus la groapă pe ritmuri lăutărești

0
901

Scene desprinse parcă dintr-un film despre tradițiile etnicilor romi transpuse pe străzile Focșaniului. S-a întîmplat joi când Bulibașa Mihai Codreanu și-a condus la groapă părintele, pe Mihai Grafian. Înmormântarea a fost tipic celor organizate de romi, inclusiv cu lăutari lângă mașina mortuară, în drum spre cimitir.

La căpătâiul răposatului, pe tot drumul spre locul pregătit pentru odihna veșnică, doi lăudari au cântat la orgă și cu vocea. Sute de persoane de etnie romă l-au condus pe ultimul drum pe Grafian iar jalea a fost și mai mare atunci când din gura lăutarului ieșeau doine țigănești, de înmormântare.

Timp de o oră, din cauza cortegiului funerar, traficul prin Focșani s-a desfășurat cu dificultate, spre disperarea șoferilor care au avut ghinionul de a fi în aceleași momente pe străzile orașului.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.