Școala Anghel Saligny, marele câștigător al concursului de machete pentru locul de joacă ideal organizat de Primăria Focșani

0
446

Fanii de pe Facebook, dar și un juriu din care au făcut parte primarul municipiului, primarul copiilor și inspectorul școlar general au desemnat, de 1 Iunie, câștigătorii concursului de machete “Cel mai frumos loc de joacă”.

Locul 1 le-a revenit elevilor Școlii Anghel Saligny, care au adunat cele mai multe voturi pe Facebook, dar și aprecierea juriului, datorită materialelor 100% eco folosite la crearea machetei. Grupul câștigător a realizat o machetă la care s-au folosit mușchi de copac, plante, pietre, lut, ideea fiind aceea că toți copiii trebuie să se joace într-un spațiu verde, nu între betoane.

Premiul câștigătorilor este o excursie de două zile/o noapte la Bran – Brașov. Pe locul a doilea s-a plasat Școala Ion Basgan, care a primit ca premiu un tur de o zi la mausoleele din Vrancea (Mărăști, Mărășesti, Soveja, Focșani), iar pe a treia treaptă a podiumului au urcat elevii de la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, care vor fi răsplătiți cu un spectacol de teatru, la care pot participa gratuit.

“Toate cele 11 modele ale unităților de învățământ participante, prezentate inițial pentru jurizare în fața Ateneului Popular, au fost expuse în holul Primăriei Focșani și cu siguranță vor constitui o sursă de inspirație pentru un viitor loc de joacă pentru copii în municipiul nostru”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.