Scrisoare deschisă a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, cu ocazia încheierii celei de-a VII-a ediții a ”Boovie”

0
403

Consiliul Județean Vrancea a fost alături de Boovie® an de an și iată că o nouă ediție a Festivalului-concurs de book-trailere s-a încheiat cu succes. Doresc să adresez felicitări tuturor celor peste 800 de participanți la acest eveniment, care a plasat județul Vrancea pe harta educației non-formale din România. Mulțumesc și tuturor instituțiilor publice și companiilor private implicate în desfășurarea în cele mai bune condiții a acestei manifestări unice la nivel național. Mulțumirile mele merg în mod deosebit către doamna Carmen Ion, inițiatorul ”Boovie”, care a pus suflet și s-a implicat cu pasiune pentru reușita și acestei a șaptea ediții. În acest an, Consiliul Județean Vrancea a decis să sprijine în mod substanțial desfășurarea Festivalului și l-a inclus pe lista de acțiuni organizate de Consiliul Județean, alocând suma de 300.000 lei pentru asigurarea mai multor servicii: cazarea și mesele celor peste 800 de participanți (elevi, profesori și membri ai juriului, din toată țara), catering voluntari, decont transport juriu, asigurarea scenei din Piața Unirii și a personalului tehnic audio-video, servicii de sonorizare, foto-video, making of și after Boovie, asigurarea scaunelor din Piața Unirii. De asemenea, Consiliului Județean Vrancea i-au fost cedate drepturile neexclusive de folosire a mărcii ”Boovie Book Trailers”, pentru a putea organiza o componentă din cadrul Festivalului, respectiv prezența în cele mai bune condiții a tinerilor și a juriului la Focșani, din dorința de a promova județul Vrancea, valorile sale culturale și turistice în rândul participanților. Felicitări tuturor celor implicați în reușita Boovie! (Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.