Se apropie concediul de Paște. Vezi ofertele agențiilor de turism pentru cei care nu vor să petreacă tradițional, în familie!

0
374

pensiune bucovina

Se apropie Paștele, prilej pentru operatorii de turism să-și pregătească ofertele cu care să-i atragă pe clienții care nu vor să petreacă în mod tradițional, acasă în familie.

La români, sărbătorile pascale se petrec în familie, dar regula nu se aplică tuturor. Sunt români care vor să petreacă departe de casă iar aici intervin agenţiile de turism care fac bani frumoşi în această perioadă.

La acest moment, pachetele turistice cu oferte pentru nordul Moldovei sau pentru Bulgaria şi Grecia sunt cele mai solicitate de românii care vor să petreacă Pastele departe de casă. Ofertele sunt pentru toate categoriile, chiar și destinaţii exotice care ajung până la o mie de euro de persoană. De exemplu, concediul de Paște în Republica Dominicană, all inclusive ajunge la 700 de euro de persoană. Dar,  pentru cei care nu au de unde să aloce atât de mulți  bani pentru concediul de Paște, agențiile au oferte de preţuri care pornesc și de la 130 de euro de persoană.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.