Se ascut săbiile în PMP Vrancea

0
439

Bătălia pentru funcțiile din interiorul partidului, după intrarea lui Traian Băsescu în PMP, devine tot mai aprigă. Surse demne de încredere au declarat pentru Jurnal de Vrancea că se pregătește un adevărat război intern în interiorul formațiunii. Actualul primar al comunei Țifești, Gabriel Postolache, se pregătește să preia frâiele organizației de la Vrancea, după ce Nicu Tănase a fost trecut în plan secund la șefia PMP. Ca reprezentant a șapte primari din Vrancea, Postolache a mers, săptămâna trecută, cu jalba în proțap la președintele Băsescu și l-a asigurat pe acesta de revigorarea partidului de pe Milcov. La întâlnirea cu Traian Băsescu, Costică Stelescu a fost cel ales să medieze eventualele conflicte apărute în organizația din Vrancea.

Nicu Tănase îi suspectează pe cei care vor să treacă la PMP că fac jocurile și interesele Partidului Național Liberal. Surpriza poate veni de la Mirela Bîznă care si-a manifestat interesul pentru implicarea activă în organizația de la Vrancea. Prezentă la discuții cu Traian Băsescu, împreună cu delegația din Vrancea, Mirela Bîznă a dat asigurări că sprijinul ei în partid poate fi unul benefic. Este cunoscut faptul că Mirela Bîznă este în conflict cu actualii lideri din Vrancea, fiind declarată persona “non-grata” în interiorul organizației vrâncene a PMP.

Situațiile apărute vor trebui tranșate până la congresul PMP din data de 24 octombrie, de la Sala Palatului din București, atunci când se va cunoaște cu exactitate noua structură a PMP Vrancea, structură care se va bate la alegerile locale din vara de anul viitor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here