Se caută ARHITECT ȘEF pentru Focșani. Cum se face selecția!

0
182

Se caută arhitect șef pentru Direcția tehnică din Primăria Focșani, după demisia Dianei Decuseară în octombrie 2016, la scurt timp de la momentul la care noul primar Cristi Misăilă s-a plâns de modul în care arată orașul, din punct de vedere urbanistic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau în domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice 1 lit. b) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare;
  • studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, absolvite în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
  • cunoştinţe operare PC – nivel mediu.

Concursul va avea loc în 13 ianuarie 2017, la ora 09:00, proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC, la ora 10.00 în aceeași zi va avea loc proba scrisă, data și ora interviului urmând a fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs  se depun la sediul ANFP București până pe data de 3.01.2017 inclusiv.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi la nr. de telefon: 0374.112.725, 0374.112.726, 0374.112.741.

Focșaniul a rămas fără arhitect-șef în octombrie 2016 când cea care ocupa această funcție, Diana Decuseară, și-a dat demisia din funcție.

Decuseară a recurs la acest gest după ce la un moment dat Cristi Misăilă și-a manifestat public nemulțumirea față de modul în care arată municipiul din punct de vedere urbanistic. În același context, edilul șef al orașului cerea atunci șefilor de servicii din Primărie implicare și muncă mai multă depusă la serviciu, pentru ca orașul să capete un aspect civilizat, modern, european.

La scurt timp de la lansarea acestor critici, în spațiul public, Diana Decuseară, a ales să-și dea demisia din funcția de arhitect șef al Focșaniului. Ea se afla în acest post din anul 2012.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here