Se caută contabil cu experiență pentru Primăria Tătăranu

0
187
Primăria comunei Tătăranu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență contabilitate, programul de specializare contabilitate și informatică, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 7 ani.

Candidații trebuie să-și depună dosarele până pe data de 28 februarie, iar concursul se va organiza conform calendarului următor:

11 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relații suplimentare se obțin la sediul U.A.T. Tătăranu, cu sediul în comuna Tătăranu, Str. Principală nr. 96, telefon 0237/248.005, e-mail: primariatataranu@yahoo.com.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.