Se caută director pentru Cantina de Ajutor Social Focșani

0
374

Postul de director al Cantinei de Ajutor Social a fost scos la concurs. Doritorii pot depune dosarele în vederea susținerii  examenului până pe data de 22 aprilie la Direcţia Resurse Umane, camera 103, et. 1, din Primăria Focşani.

„Condiţii generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute în art. 3 din Anexa – Regulament-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare”,se  menționează în anunțul publicat de Primărie.

Cei ale căror dosare vor fi acceptate vor susține examenul după Paște, pe 4 mai, la sediul Primăriei Focșani.

Detalii suplimentare puteți obține pe site-ul Primăriei Focşani, www.focsani.info sau la telefon 0237.213.416.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.