Se caută inginer auto la ISCTR | Instituția a anunțat calendarul concursului

0
318

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor posturi vacante în structurile centrale, dar și în cele teritoriale.  La Inspectoratul Teritorial Nr. 3, care include și județul Vrancea, ISCTR are disponibil un post vacant de inspector trafic rutier debutant. Pentru ocuparea acestui port, doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice:

  • pregătire de bază: studii superioare absolvite cu diplomă de licență ca urmare a absolvirii unei instituții acreditate de învățământ superior în domeniul științelor inginerești, specializarea ingineria autovehiculelor sau ingineria transporturilor;
  • cunoștințe operare calculator: MS Office, Word, Excel, e-mail, internet – nivel mediu;
  • să cunoască la nivel mediu o limbă străină de circulație Internațională.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 8 decembrie, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 16 decembrie, ora 10.00: proba scrisă; 21 decembrie, ora 10.00: proba interviu. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier I.S.C.T.R. din Bucureşti, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1, telefon 0725/597.680.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.