Se caută șofer la Serviciul Public Transport Local de Persoane Adjud

0
303

Serviciul Public Transport Local de Persoane Adjud organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de șofer II, din cadrul Compartimentului de transport local al Serviciului Public Transport Local de Persoane, din subordinea Consiliului Local al Municipiului Adjud. Doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice:

  • studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau studii generale definitivate;
  • permis de conducere categoriile B, C și D;
  • certificat de pregătire profesională a conducătorului auto Driver Qualification Card România;
  • vechime – minimum 1 an.

Termenul limită de depunere a dosarelor candidaților este 24 august. Pe data de 1 septembrie este programată proba scrisă, iar pe 6 septembrie va fi interviul. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Serviciul Public Transport Local de Persoane Adjud, Str. Stadionului nr. 2, telefon: 0724/157.314 sau prin e-mail: transportlocal@primariaadjud.ro.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.