Se fac angajări la Poliția Vrancea. VEZI AICI ce se caută! 

0
1431

Angajări la Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea. Potrivit unui comunicat remis de IPJ sunt scoase la concurs  prin recrutare din sursă externă, trei posturi de personal contractual. Astfel, se caută  muncitor calificat IV-I cu atribuţii de fochist la Serviciul Logistic – administrarea patrimoniului imobiliar şi intendenţă, muncitor calificat IV-I cu atribuţii de fochist la Serviciul Logistic – administrarea patrimoniului imobiliar şi intendenţă și muncitor calificat IV-I cu atribuţii de fochist la Poliţia municipiului Focşani – deservire.

Pentru a putea intra în bătălia pentru cele trei posturi în cadrul IPJ Vrancea, candidații trebuie să fie absolvenţi de studii liceale cu diplomă de bacalaureat,  să fie absolvenţi ai unui curs de fochist;  să fie autorizati ISCIR fochist -clasa C; să aibă minim 2 ani vechime în muncă și să să fie apţi medical.

Înscrierea candidaţilor şi depunerea dosarului de concurs se vor face la sediul instituţiei până la data de 12.05.2015. Selecţia dosarelor de concurs se va realiza în data de 14.05.2015.

Concursul/examenul se va desfăşura la sediul instituţiei şi va avea două probe. Testarea scrisă se va susține pe 8 iunie, la ora 10.00 iar interviul pe 11 iunie, la ora 10.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, telefon 0237/207114,  de luni până vineri, între orele 08:00-16:00 sau de pe site-ul de internet vn.politiaromana.ro.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.