Se poate! Administrația liberală de la Răstoaca are firmă proprie pentru asfaltări iar investițiile vor continua

0
14
Localitatea Răstoaca a cunoscut o dezvoltare în ultimii ani, investițiile apărând după alegerea primarului liberal David Chiriță, în iunie 2016. Edilul a reușit, cu multă muncă și seriozitate, să aducă investiții pentru comunitate, printre cele mai importante fiind proiectele pentru asfaltare.

Avem un proiect finanțat prin PNDL pentru 5,5 kilometri de drumuri ce vor fi asfaltate. Achiziția este făcută, vom începe în curând. Lucrările vor fi făcute cu firma primăriei, unde avem angajate în prezent 6 persoane și, probabil, vom mai angaja. De asemenea, prin GAL vom mai asfalta încă 3 străduțe mai mici, fundături”, a precizat primarul PNL.

În prezent, la Răstoaca se lucrează la proiectul de canalizare al CUP-ului, iar Primăria a depus o cerere de finanțare tot prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru a prelungi această investiție și pe celelalte străzi.

Tot la proiecte de viitor, am primit de la Distrigaz aviz pentru un punct de racordare la Focșani. Am bugetat un studiu de fezabilitate pentru acest proiect. Sperăm să reușim să aduce gaze naturale în comună, mai ales că avem colegi parlamentari liberali care au pus umărul la schimbarea legislației în sensul finanțării prin lege a extinderii rețelei de gaze”, a mai precizat David Chiriță, referindu-se la proiectul PNL susținut de către deputatul Ion Ștefan și senatorul Cătălin Toma.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo SRL. Cod mandatar financiar: 4119007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.