Se răcește vremea. PROGNOZA METEO pentru joi și vineri

0
289

Încet, încet, tempraturile încep să scadă, însă chiar și așa e cald pentru perioada în care ne aflăm. Joi, maximele se vor încadra între 21…22 de grade în nordul litoralului şi 31…32 de grade în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în zona montană şi în sud-estul teritoriului, unde mai ales după-amiaza pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre 5…6 grade.

Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.Vineri, vremea va deveni din nou deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral şi 33 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări pe parcursul zilei la munte şi în sud-estul extrem, iar în a doua parte a nopţii în vestul şi nord-vestul ţării, zone unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în Dobrogea.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 19 grade, mai scăzute, până spre 5…7 grade, în depresiuni unde vor fi condiţii de ceaţă în orele dimineţilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.