Se știu câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale din iulie. Ești unul dintre ei?

0
184

loteria-bonurilor-extragere

Pentru prima dată sunt premii de sute de mii de lei la Loteria bonurilor fiscale. Este vorba despre ediţia din luna iulie, care are doar patru câştigători, premiul total fiind de 1 milion de lei. Asta înseamnă că fiecare norocos va intra în posesia unui premiu de 250 de mii de lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor.

Bonurile în valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au ieşit, astfel, câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale.

Lista cu cele patru bonuri câștigătoare este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Câștigătorii sunt un bărbat și trei femei din București, Timiș, Prahova și respectiv Bacău.

Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

Duminică, 20 septembrie a.c., va fi organizată extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 august 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară va fi 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.