SE STRICĂ VREMEA DIN NOU! PLOI ȘI NINSORI PÂNĂ VINERI SEARA !

0
190

ploaie 5 - SE STRICĂ VREMEA DIN NOU! PLOI ȘI NINSORI PÂNĂ VINERI SEARA !

Revin ploile și ninsorile! Meteorologii au emis în această dimineață o informare de vreme rea, care intră în vigoare de astăzi, începând cu ora 13, valabilă până vineri, 3 aprilie, la ora 18. În acest interval de timp sunt prognozate precipitații mixte, ninsori la munte și intensificări ale vântului.

Conform avertizării, la munte vor predomina ninsorile, iar în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Occidentali cantităţile de precipitaţii vor depăşi izolat 20 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă. Vor fi şi intervale în care ninsoarea va fi viscolită.

În Maramureş, Transilvania, Crişana şi local în Moldova şi în zonele de deal, trecător, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, mai ales în noaptea de joi spre vineri şi în cursul zilei de vineri.

În intervalul vizat de informarea meteorologilor, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăși local 55…60 km/h. În zona montană vântul va sufla tare, iar pe creste va depăşi la rafală 90 km/h.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.