Secară sare iar la gâtul lui Marian Oprișan

0
187

Vrancea se numără printre cele mai sărace județe ale țării, iar angajații din Vrancea au cele mai mici salarii la nivelul întregii țări. Această statistică, făcută publică recent la nivel național, l-a determinat pe deputatul PNL de Vrancea, Florin Secară, să îl atace, din nou, pe președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, căruia i-a declarat război pe față, pe care îl consideră responsabil pentru tot ce li se întâmplă locuitorilor acestui județ.

„Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, îi ţine pe vrânceni săraci, ca să îi poată manipula mai uşor”, susţine deputatul PNL de Vrancea, Florin Secară, prin intermediul unui comunicat de presă.

„În timp ce Marian Oprişan  se numără printre cei mai bine plătiţi oameni din judeţul Vrancea, locuitorii judeţului rămân cei mai prost plătiţi angajaţi din România. Conform Inspecţiei Muncii, pe baza informatiilor extrase din aplicatia Revisal, judeţul Vrancea avea , la începutul lunii martie a acestui an, doar 228 de angajaţi cu salarii brute de peste 5.000 lei pe lună, situându-se, din acest punct de vedere,  pe ultimul loc între judeţele ţării. Şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea se înscrie în categoria privilegiaţilor cu salarii brute de peste 5000 de lei pe lună, el mergând acasă anul trecut cu o indemnizaţie netă medie de preşedinte de 4617 lei pe lună. După douăzeci de ani cu Marian Oprişan preşedinte al  Consiliului Judeţean, vrâncenii sunt la coada clasamentului, pe penultimul loc,  şi dacă vorbim de salarii medii brute cuprinse între salariul mediu (2415 lei) şi 5000 de lei pe lună, doar 2059 de angajaţi din Vrancea înscriindu-se între aceste limite. În schimb, cei mai mulţi salariaţi din judeţ au salarii cuprinse între salariul minim şi cel mediu pe economie, susține parlamentarul liberal.

Nu este pentru prima oară când Secară îl atacă pe Oprișan. El a devenit, de altfel, cunoscut, tocmai prin prisma acestor atacuri lansate la adresa șefului CJ, iar faptul că e extreme de vocal a determinat conducerea PNL să îl primească înapoi în partid cu brațele deschise.  Noile atacuri pot fi puse și pe seama faptului că Secară i-ar viza locul lui Costică Neață și, conform unor surse politice, nu este exclus ca Secară să îl înlocuiască pe Neață și să devină co-președinte al PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.